Onnistuneet häät

Elinan ja Laurin Unelmien häät

Elina & Lauri, valokuvat Halogeeni/Henri Ilanen

______________________________________

Outin ja Pekan Unelmien häät

Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu oli kesän 2014 ensimmäinen lämmin kesäviikonloppu. Olimme jo yli vuotta aikaisemmin valinneet hääjuhlapaikaksi Kielorannan ja pitopalveluksi Tasolounaan, mikä osoittautui loistavaksi päätökseksi. Ohessa kirjoitamme lyhyesti hieman ajatuksia Kielorannasta hääpaikkana ja Tasolounaasta juhlien pitopalveluna.

Hääpaikkaa valitessamme emme halunneet tyytyä tavanomaiseen, vaan halusimme modernia tyylikkyyttä ja luonnonläheisyyttä. Vieraslistallamme oli ulkomaalaisia ystäviä, jotka eivät olleet koskaan käyneet Suomessa, ja joille halusimme näyttää millainen Suomi on parhaimmillaan. Kieloranta ylitti odotukset joka osa-alueella tarjoten vieraille ja hääparille unohtumattoman kokemuksen. Tilava ja kaunis pihapiiri mahdollistaa rennon yhdessäolon kesäillassa. Rantasaunasta puolestaan avautuu kuvankaunis järvimaisema. Vieraana ollut ranskalainen pariskunta ei meinannut uskoa silmiään, kun näkivät auringon nousun saunomisen ohessa keskellä yötä. Juhlatilaan mahtuu 100 vierasta ongelmitta ja materiaalivalinnat huokuvat tyylikkyyttä.

Suosittelen kaikille Kielorannassa juhlia suunnitteleville Pitopalvelu Tasolounaan valitsemista. Olemme monta kertaa aikaisemminkin olleet juhlissa, joissa Tasolounas on hoitanut tarjoilun, mutta täytyy sanoa, että Kielorantaan Tasolounaan tyyli sopii erityisen hyvin. Tyylikäs kattaus ja vielä korkeita odotuksia parempi ruoka tarjoavat varmasti elämyksen aivan jokaiselle.

Outi & Pekka

______________________________________

Ekaterinan ja Tuomaksen Unelmien häät

Häidemme suunnittelu alkoi kihlautumisesta Pariisissa vuonna 2013. Juhlapaikkaa varten ehdimme jo listata etukäteen monta vaatimusta, ennen kaikkea sen tuli kuvastaa meitä, eikä täydellisen paikan löytäminen ollut helppoa.

Kieloranta täytti kuitenkin kaikki toiveemme hääpaikkana ja vielä enemmänkin. Etsimme modernia ja tyylikästä juhlapaikkaa järven rannalla, jossa järjestäisimme unelmiemme häät. Lisäksi haaveissamme oli järjestää erilainen vihkitilaisuus; puutarhassa ja järvinäkymin juhlapaviljongissa. Kielorannan kaunis sijainti ja suuri puutarha mahdollisti tämänkin toiveemme toteuttamisen.

Vuokrasimme valkoisen juhlapaviljongin, jonka pystytys hoidettiin kaikkien muiden hääkoristelujen yhteydessä jo perjantaina, rauhassa ilman kiirettä. Morsiamelle oli tärkeää, että Kielorannan tyyli ja värimaailma sopi hääkoristeisiin ja mietittyyn kattaustyyliin, jolloin kokonaisuudesta saatiin yhtenäinen. ”Vanhempamme, sisaruksemme sekä bestmanit ja kaasot puolisoineen auttoivat meitä hääkoristeluiden kanssa, meillä oli uskomaton tehoporukka perjantaina”, sulhanen muistelee tyytyväisenä. Ehdimme loistavasti myös rentoutua ja nauttia perjantai-iltana tällä porukalla Kielorannan saunoista ja poreammeista. Me majoituimme rantatalolle ja muille oli omat huoneet Kielorannasta. Tätä mahdollisuutta ei moni juhlapaikka olisi pystynyt tarjoamaan.

Hääseurueen valmistautumisellekin löytyivät ihan omat upeat tilat, sillä lauantaina Kielorannan rantatalolla kampaaja loihti hääseurueen naisille upeat juhlakampaukset ammattivalokuvaajan ikuistamana.

Haaveissamme oli järjestää sukulaisillemme ja ystävillemme intiimit ja tyylikkäät, mutta rennot häät. Ystävät totesivatkin juhlapaikan nähdessään, että se oli täysin meidän näköisemme. Kieloranta oli hääpaikkana kaikille vieraillemme uusi ja moni kysyi miten olimme sen onnistuneet löytämään. Kiitos Kielorannan väelle sujuvasta yhteistyöstä. Kiitos häävieraillemme lukuisista hymyistä, nauruista ja halauksista, joista saimme nauttia hääpäivänämme. Me saimme unelmiemme häät!

Ekaterina ja Tuomas, valokuvat Valokuvaamo Luova

Comments are closed.